Boven

10.03.2012 kl. 12:02
Innan jag flyttade till Puolalafortet hade jag aldrig använt en torktumlare. Jag är emot hela grejen. Jag tycker det är en onödig energislukande i-landsmaskin. Den här vintern har jag dock använt vår tumlare några gånger och varje gång känner jag mig som världens energislösar bov. Men nu när det blir varmare och tvätt torkar lite bättre i vår lägenhet, som är skit kall på vintrarna, så är det slut med det. För jag är fortfarande helt övertygad om att det är en onödig lathetsmaskin. Jag vet att barnfamiljer tycker det är guds gåva till mänskligheten, men på riktigt, förr klarade man ju sig hur bra som helst utan den. Vi har aldrig haft en och vi var* tre barn i vår familj.

Slut på miljöpredikan. Nu ska jag göra mig årsfest fin. Vår fina nation ska firas igen. Den här gången kommer jag i alla fall att kunna sjunga och tala.


*ÄR
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Ja, gud vad onödigt. Jag har aldrig använt en torktumlare. Jag har aldrig använt en mangel heller. Och knappt ett strykjärn. Man kan göra avvärjande rörelser istället så att omgivningen inte tänker på att man har skrynkliga kläder.
Lina10.03.12 kl. 14:12

Det här är en blogg som egentligen inte längre lever , bara ibland. Det var en blogg om mitt utbytesår. Ibland tar det för sjukt att se på den för att kunna upprätthålla den. Jag saknar Frankrike, vännerna och kulturen på kontinenten. Nu ska jag tammetusan lära mig franska har nu bytts ut till att nu ska jag tammetusan bli klar med studierna. Politcies magister, j'arrive! (J'espere!)

Senaste kommentarer

17.04, 18:31Det var bättre förr av Lina
07.04, 22:29Att förbereda sig. av Sara
07.04, 22:24Att förbereda sig. av Sara
22.03, 23:49Dar es-Salaam av Sara
10.03, 14:12Boven av Lina