Dar es-Salaam

15.03.2012 kl. 00:17

Den här typen ska hänga i Dar es-Salaam i sommar. Hur sjukt coolt och roligt är inte det? Alla inlägg om Afrika, volontärjobb och allt googlande, nu blir det verklighet. Att  konkret få jobba med det jag skriver gradu om och brinner för är helt otroligt häftigt. Jag ska alltså jobba med jämställdhet och politiskt deltagande i ett projekt som Demo Finland (samma organisation som jag var med i Tunisien) har i Tanzania. I maj åker jag iväg. Jag har ingen aning om hur jag ska hinna fixa och avsluta allt här i Finland innan avfärd, men det fixar sig.  Jag  kommer hem i augusti för att förbereda Brysselflytten och för att intensiv umgås med alla här hemma. För visst känns det  snyft, snyft också att lämna allt och alla. Jag hade ju egentligen räknat med några fler än en och en halv finlandsmånad till. Men hej, jag tänker så här att världen är ju egentligen liten som en ask och skype-umgänge funkar ju också.Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
svar: det är sjukt, sjukt coolt. grattis!!
Sara22.03.12 kl. 23:49

Det här är en blogg som egentligen inte längre lever , bara ibland. Det var en blogg om mitt utbytesår. Ibland tar det för sjukt att se på den för att kunna upprätthålla den. Jag saknar Frankrike, vännerna och kulturen på kontinenten. Nu ska jag tammetusan lära mig franska har nu bytts ut till att nu ska jag tammetusan bli klar med studierna. Politcies magister, j'arrive! (J'espere!)

Senaste kommentarer

17.04, 18:31Det var bättre förr av Lina
07.04, 22:29Att förbereda sig. av Sara
07.04, 22:24Att förbereda sig. av Sara
22.03, 23:49Dar es-Salaam av Sara
10.03, 14:12Boven av Lina