Lycka

27.03.2012 kl. 19:21
Alltså lycka är att ha en färdig databas. Herregyyyd det tog tid. Mycket mer tid än budgeterat. Lycka är också att i morgon ha en hel dag för enbart gradu. Inte en dag när jag springer hit och dit på föreläsning och möten. Den här innebörden av lycka känns aningen torr just nu, men sånt är livet för tillfället. Om en månad är det helt andra bullar.

För att väga upp det hela ska jag nu gå hem och boka flyg till Dar es-Salaam. Igår fick jag det sista avgörande beslutet. Jag blev beviljad delfinansiering av ÅA. Hurra! Nu har jag också en lön i sommar, och därmed råd att boka flyg. Kanske jag då förstår att det här verkligen är på riktigt. Hittills har jag inte riktigt förstått att jag ska flytta till Tanzania. Nu saknas bara boende och några vaccinationer och säkert en massa andra saker jag inte har tänkt på. Till all tur sköter Demo alla visum och arbetstillstånd.

P.s Lycka var också att hänga i Stockholm och träffa vänner man ser alltför sällan, och hänga med vänner man umgås med dagligen. Stockholm finns definitivt på min "här skulle jag kunna bo" lista.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Det här är en blogg som egentligen inte längre lever , bara ibland. Det var en blogg om mitt utbytesår. Ibland tar det för sjukt att se på den för att kunna upprätthålla den. Jag saknar Frankrike, vännerna och kulturen på kontinenten. Nu ska jag tammetusan lära mig franska har nu bytts ut till att nu ska jag tammetusan bli klar med studierna. Politcies magister, j'arrive! (J'espere!)

Senaste kommentarer

17.04, 18:31Det var bättre förr av Lina
07.04, 22:29Att förbereda sig. av Sara
07.04, 22:24Att förbereda sig. av Sara
22.03, 23:49Dar es-Salaam av Sara
10.03, 14:12Boven av Lina