Ny blogg

29.03.2012 kl. 19:26
Medan jag flänger runt med dammsugaren här hemma ska jag försöka komma på ett nytt platsneutralt bloggnamn. Sandra en France är och kommer inte vara aktuellt en tid framöver. Mitt huvud är lite tomt, men till all tur har jag 160* kvadrat att städa. Så jag har typ all tid i världen att fundera ut nåt finurligt.

Tips på både namn och bloggportaler tas emot. Jag vill att det ska vara lätt att ladda upp bilder. Jag tycker det är lite krångligt här. Det ska också vara lätt att fixa layout.

Förresten, jag har ingen aning om ens någon läser den här bloggen och kan tipsa. Har inte kollat google analytics sen maj. Nåja, jag gör ett försök.

*Livet var så lätt med 10 kvadrat i fjol.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Det här är en blogg som egentligen inte längre lever , bara ibland. Det var en blogg om mitt utbytesår. Ibland tar det för sjukt att se på den för att kunna upprätthålla den. Jag saknar Frankrike, vännerna och kulturen på kontinenten. Nu ska jag tammetusan lära mig franska har nu bytts ut till att nu ska jag tammetusan bli klar med studierna. Politcies magister, j'arrive! (J'espere!)

Senaste kommentarer

17.04, 18:31Det var bättre förr av Lina
07.04, 22:29Att förbereda sig. av Sara
07.04, 22:24Att förbereda sig. av Sara
22.03, 23:49Dar es-Salaam av Sara
10.03, 14:12Boven av Lina