Pampasminnet

30.03.2012 kl. 11:31
Det ekar tomt i bibban idag. Antar att alla ivriga studenter är på Pampasnationaldag. Själv skriver jag återkoppling till teori och kan inte tro att det är sant. Två fallstudier återstår, varav en görs i Tanzania, och sen är det klart.

Men mest tänker jag på alla bravader och roligheter man själv varit med om under alla otaliga nationaldagar. En gång tänkte Alice bränna upp ett kök. Historien slutade lyckligt och hon ska nu gifta sig med kökets ägare. Hm, kanske det är den taktiken man borde ta till.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Det här är en blogg som egentligen inte längre lever , bara ibland. Det var en blogg om mitt utbytesår. Ibland tar det för sjukt att se på den för att kunna upprätthålla den. Jag saknar Frankrike, vännerna och kulturen på kontinenten. Nu ska jag tammetusan lära mig franska har nu bytts ut till att nu ska jag tammetusan bli klar med studierna. Politcies magister, j'arrive! (J'espere!)

Senaste kommentarer

17.04, 18:31Det var bättre förr av Lina
07.04, 22:29Att förbereda sig. av Sara
07.04, 22:24Att förbereda sig. av Sara
22.03, 23:49Dar es-Salaam av Sara
10.03, 14:12Boven av Lina