Spänningen stiger

11.04.2012 kl. 22:54
Idag köpte jag malariamedicin. Nästa vecka ska jag börja äta den. Spänningen stiger. Tappar jag balansen? blir jag deprimerad?  illamående? eller får någon annan av alla de mindre trevliga biverkningarna man kan få? Den som lever får se.

Spänningsmoment nummer två är att det idag var tsunamivarning i Tanzania och Dar, men den är över nu. Tror inte den var så allvarlig men får hålla tummarna att inga fler varningar dyker upp.

I övrigt känner jag mig väldigt lugn. Fortsätter på "ignorera stress" linjen och ser hur länge det håller. Deadline för sista inlämningsuppgiften imorgon. Kanske dags att läsa ut boken jag ska recensera då. Det är bara så himla många konstiga afrika-franska ord i min bok att jag får fnatt. Dessutom  blir man riktigt ledsen av den. Den handlar om en barnsoldat i Liberia. (Ja, man fick välja precis vilken bok som helst och jag valde den här. Ibland skulle livet vara så mycket enklare om man inte konstant skulle bry sig...)
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Det här är en blogg som egentligen inte längre lever , bara ibland. Det var en blogg om mitt utbytesår. Ibland tar det för sjukt att se på den för att kunna upprätthålla den. Jag saknar Frankrike, vännerna och kulturen på kontinenten. Nu ska jag tammetusan lära mig franska har nu bytts ut till att nu ska jag tammetusan bli klar med studierna. Politcies magister, j'arrive! (J'espere!)

Senaste kommentarer

17.04, 18:31Det var bättre förr av Lina
07.04, 22:29Att förbereda sig. av Sara
07.04, 22:24Att förbereda sig. av Sara
22.03, 23:49Dar es-Salaam av Sara
10.03, 14:12Boven av Lina