I made it

13.04.2012 kl. 00:10
I MADE IT. Tre minuter innan deadline åkte mästerverket iväg. Jag är en höjdare på att skriva bara deadlinen närmar sig. Borde bara bli bättre på att inte gå en vecka innan och oroa mig för hur jag ska hinna. Nu borde alltså den sista kursen vara avklarad. Skulle gärna fira med ett glas vin eller två, men måste gå och sova. Gradu-dag i morgon. Har inte blivit så mycket skrivet på den i och med tre andra deadlines den här veckan. Oh joy, tur att mitt liv om tre veckor blir fruktansvärt mycket mer intressant.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Det här är en blogg som egentligen inte längre lever , bara ibland. Det var en blogg om mitt utbytesår. Ibland tar det för sjukt att se på den för att kunna upprätthålla den. Jag saknar Frankrike, vännerna och kulturen på kontinenten. Nu ska jag tammetusan lära mig franska har nu bytts ut till att nu ska jag tammetusan bli klar med studierna. Politcies magister, j'arrive! (J'espere!)

Senaste kommentarer

17.04, 18:31Det var bättre förr av Lina
07.04, 22:29Att förbereda sig. av Sara
07.04, 22:24Att förbereda sig. av Sara
22.03, 23:49Dar es-Salaam av Sara
10.03, 14:12Boven av Lina