Forskaren?

16.04.2012 kl. 14:39
Idag tyckte min handledare att jag borde fundera på min framtid och sen slängde han ur sig tanken om att jag skulle skriva en vetenskaplig artikel av materialet jag har möjlighet att samla in i Tanzania. I övrigt tyckte han gradun var välskriven och klar, med intressanta resultat. Om jag inte vill behöver jag alltså inte göra någon fallstudie i Tanzania med tanke på gradun. Faktum är bara det att jag vill och därför lockas jag lite av hans förslag. Det gör mig lite skrämd. Jag har aldrig sett mig själv som forskare. Men jag måste erkänna att jag är ganska biten av nyfikenhet att forska vidare i det här ämnet. Det är någonting som är fel när demokrati inte inverkar på kvinnors politiska representation.

Den som lever får se. Kanske jag fortsätter forska en vacker dag. Nu just tänker jag så här: Jag åker till Tanzania, ser vad jag kan göra där och sen får jag se om jag orkar och är motiverad att bedriva lite forskning så där på sidan om allt annat.

Men i det stora hela, steget till pol.mag är närmare än någonsin. Måste ännu (eller vill) sätta till några saker, kolla språket och andra stilistiska petitesser, skriva avslutning och sen är det klart.

Lite mindre än tre veckor till avfärd och jag har nu tid att tänka på det också. Fantastiskt!
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Det här är en blogg som egentligen inte längre lever , bara ibland. Det var en blogg om mitt utbytesår. Ibland tar det för sjukt att se på den för att kunna upprätthålla den. Jag saknar Frankrike, vännerna och kulturen på kontinenten. Nu ska jag tammetusan lära mig franska har nu bytts ut till att nu ska jag tammetusan bli klar med studierna. Politcies magister, j'arrive! (J'espere!)

Senaste kommentarer

17.04, 18:31Det var bättre förr av Lina
07.04, 22:29Att förbereda sig. av Sara
07.04, 22:24Att förbereda sig. av Sara
22.03, 23:49Dar es-Salaam av Sara
10.03, 14:12Boven av Lina