Det var bättre förr

17.04.2012 kl. 15:36
Alltså förr i tiden måste man ju ha varit så mycket mer effektiv än idag. Jag menar, subtraherar jag alla minuter jag hängt på ansiktsboken skulle säkert min gradu ha varit klar för en månad sedan. Så irriterande, men ändå hänger jag där alltför ofta och gör precis ingenting. Liksom att jag nu hänger här och skriver nonsens. Högst antagligen blir det här en vana jag lyckas bryta i sommar. Eller blogg ska jag ju nog skriva. Jag skulle säkert ha hunnit fixa en ny sådan också om jag skulle sluta slösurfa på FB.
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Nåjo, men samtidigt behöver hjärnan den där tiden för att bearbeta, låta saker mogna och så vidare. Så hade inte facebook funnits hade du säkert hittat nåt annat att fly till ibland istället. Men ja - jag surfar också allt för mycket på fb.
Lina17.04.12 kl. 18:31

Det här är en blogg som egentligen inte längre lever , bara ibland. Det var en blogg om mitt utbytesår. Ibland tar det för sjukt att se på den för att kunna upprätthålla den. Jag saknar Frankrike, vännerna och kulturen på kontinenten. Nu ska jag tammetusan lära mig franska har nu bytts ut till att nu ska jag tammetusan bli klar med studierna. Politcies magister, j'arrive! (J'espere!)

Senaste kommentarer

17.04, 18:31Det var bättre förr av Lina
07.04, 22:29Att förbereda sig. av Sara
07.04, 22:24Att förbereda sig. av Sara
22.03, 23:49Dar es-Salaam av Sara
10.03, 14:12Boven av Lina