Vaccinproblematiken

18.04.2012 kl. 18:54
Hm, undrar om brist på inspiration för att packa ner sitt liv och städa sitt rum var en av biverkningarna av tyfoidfeber vaccinet jag tog idag. Verkar så. Måste rapportera det till läkemedelsföretaget. Tanke var också att jag idag skulle börja med malariamedicinen, men nu läser jag i instruktionerna att man inte ska använda den tillsammans med tyfusvaccin eftersom lariam försvagar skyddet av tyfusvaccinet. Hm, lyckat. Det här har inte läkaren som gett mig recepten yttrat någonting om. Kanske det inte är så farligt. Det är nu man skulle ha en läkare i släkten, men ne-e, hela släkten är fylld av humanister, pedagoger och statsvetare. Naturvetenskapsgenen, var är den när jag behöver dig?
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Det här är en blogg som egentligen inte längre lever , bara ibland. Det var en blogg om mitt utbytesår. Ibland tar det för sjukt att se på den för att kunna upprätthålla den. Jag saknar Frankrike, vännerna och kulturen på kontinenten. Nu ska jag tammetusan lära mig franska har nu bytts ut till att nu ska jag tammetusan bli klar med studierna. Politcies magister, j'arrive! (J'espere!)

Senaste kommentarer

17.04, 18:31Det var bättre förr av Lina
07.04, 22:29Att förbereda sig. av Sara
07.04, 22:24Att förbereda sig. av Sara
22.03, 23:49Dar es-Salaam av Sara
10.03, 14:12Boven av Lina